Situationskomik

Situationskomik kan vara bland det bästa. Ibland kan jag sitta på ett fik med Amanda, där vi sitter mittemot varandra, tittar på varandra och skrattar åt ingenting.
Sånt där bör man göra ofta, skratta åt ingenting eller åt människor som går förbi. Ett gott skratt förlänger livet har jag hört, jävlar vad jag kommer leva. Brist på annat. Vad händer? Jag försöker skriva en uppsats men det går inte så bra. Nästan som vanligt. Om jag nu hatar skolan, undrar jag hur mycket jag kommer hata universitetet. Tre månader efter studenten är jag tillbaks på skolbänken..Dock en engelsk sådan.



Balansen och salsan är det "inget" fel på.

Dem flesta som känner mig väl vet om att jag har en väldigt dålig balans. Jag ska alltid ramla vid fel tidpunkt och på fel plats. Senast jag ramlade (läs: eller ja, nästan ramlade) var för ett par dagar sedan då jag och Sinem skulle träna på Sats vid Kompassen. Jag tappade mitt kort på golvet och böjde mig ner för att plocka upp det, men jag tappade som vanligt balansen och höll på att ramla baklänges samtidigt som jag sträckte mig efter Sinem och ropade "ta tag i mig". Sinem tog tag i mig och jag ramlade inte som tur var. Ena receptionisten undrade om vi skulle gå på något pass, ordet balans flög ur mig och den andra receptionisten som jag inte trodde såg mitt "fall" började skratta och drog mitt kort. En annan sak som jag gör väldigt ofta är att jag dansar salsa efter ca 7-8 drinkar och jag vill alltid mer än gärna lära andra dansa salsa, fastän att jag själv inte behärskar just salsan. Camelia är bara ett av mina offer som har råkat ut för mig då jag har velat lära henne dansa salsa och senast ut var Nikolina.

Här har ni Camelia och mig dansandens längs brunnsparken. Som tur var slapp Camelia undan salsan den kvällen.

P.S Från och med nästa måndag finner ni mig och Camelia dansandes salsa på Rio Rio båten. D.S


Vi stannade hemma och...

Vi stannade hemma med vin, öl, lasagne, potatisgratäng, ben&jerrys, chips och dipp. Det gick bra fram tills en bulle i ugnen växte. Slutet av kvällen blev vi sjukt sugna på Corona men vi hade ingen lime...Det enda vi hitta var en stor citron men den fick inte plats i Coronan och till slut sprack flaskan.
När vi berättade för Hans om hur många gånger vi går ut i veckan kom han på ett klockrent smeknamn; krogluder.
Varför har man aldrig tänkt på det innan?









Fick en sjukt stor röv efter all mat vi hade proppat i oss..

Camelia goes vimmelfotograf





www.aveny.se

Igår var jag vimmelfotograf...I början var det rätt segt och ingen ville vara med på kort men då sa jag "jag kommer tillbaks efter några glas och då ska ni vara med på bild!". Efter några glas fick jag med de flesta på bild,  det är alkoholen som ger en självförtroende har vi kommit fram till.

Hej, jag är din ångest.



Klockan är 01.35 och om några timmar har jag världens fetaste tenta. Istället för att plugga som normala människor gör har jag legat i min säng hela dagen och inte gjort ett piss. Nu vet jag hur min morgon kommer börja.
Jag försover mig, (som vanligt.) och missar den stora tentan.

Bravo!
Funderar på att maila ägaren till ansiktsboken och be honom lägga ner facebook på riktigt.
Man hamnar ju efter i livet på grund av den där jävla sidan.
"God natt!"

Valentino








Lördag, alla hjärtans dag.
Jag träffade min gamla gympalärare på Orgia, det slutade illa. Han gav sitt visitkort och ni alla vet vad det innebär.
Lite konstigt kändes det men vad fan...jag är faktiskt 18 nu. Haha.

"American Apparel"

På kortet sitter Camelia , endast 14 år gammal med sin mac och bloggar.  Hennes allra första blogg hette: americanapparelismylife.blogg.se Hon tog bort den efter en vecka då hon blev påkommen i skolans gympasal genom att en klasskamrat (nämner inget namn) la märke till att tröjan på bilden inte var från AA (american apparel) utan från Pepper. Jag tycker att det är lite extra roligt att Camelia faktiskt har på sig "AA" tröjan på bilden nedan.


Friday @ Blvd, Lounges, Peacock & Orgia










Kvällen tillbringades mestadels på BLVD där Kimiya fotade. Jag hade med min egna sketna kamera och lurade Partille Jonnas och Partille Johnnys att jag var vimmelfotograf från Stureplan.se, snacka om att människor blev fotokåta.

Allah ska med

Som ni redan vet är vår mentalitet "alla ska med", men jag tänkte på om vi kanske skulle ändra till "Allah ska med" med tanke på att Camelia lever ett dubbeliv (jo, det är sant). Om nätterna är hon Camelia, tjejen med glimten i ögat, men om dagarna är hon Soheila och är sambo med Soheil.

P.S Soheil har aldrig röstat innan, men nästa gång det blir omval ska han rösta på socialdemokraterna. D.S



Dagen innan

g

Dagen innan Alla Hjärtans Dag, fredagen den 13e, jättebra timing!
Jag har kommit fram till att Alla Hjärtans Dag behöver inte handla om män utan även vänner.
Likaså gäller dejter! Jag ska på dejt imorgon med min barndomsvän och nej vi tänker inte gå till någon restaurangen och se på alla par som smeker varandra och på bebisspråk kallar varandra "min lilla söta älskling".

Vi ska vara hemma och äta oss feta på fetmat och därefter gå på konsert. Kan inte bli en bättre kväll!
Förresten, min barndomsvän har turen att ha en pojkvän men hon väljer att spendera imorgon med mig.
(Sanningen är att hennes pojkvän inte kunde ses imorgon men det behöver ingen veta.)

I ett nötskal

Den här bloggen handlar om Göteborgs två största skämt, Amanda och Camelia.
Nu äntligen har vi bestämt oss för att ventilera våra tankar och upplevelser kring staden "Gud Glömde" men även där  "allt händer". Vi är mest effektiva under nätterna då vi sveper i oss okänt antal drinkar i väntan på Sony Bonos senaste vårkollektion. Vår mentalitet är "alla ska med" som Socialdemokraterna en gång i tiden förespråkade.

Två Göteborgare och alla ska med...

Vi hoppas på människor med lite självdistans och att ni tar våra texter med en gnutta ironi eller som Amanda brukar säga "a pinch of salt".


Vi ses inte på Gamle Port, den saken är säker.

P.S.
Ifall du inte kan vänta tills vårt nästa riktiga inlägg, ses vi på Lounges imorgon!


RSS 2.0